70
Views

The Format, kendi plak şirketi The Vanity Label aracılığıyla 23 Ocak 2026’da dinleyiciyle buluşacak yeni albümleri “Boycott Heaven”ı duyurarak geri dönüşlerini resmileştirdi. Indie pop grubu yirmi yıl sonra gelecel albümün ilk ön izlemesi olarak da yeni single’ları “Holy Roller”ı yayımladı. Aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Bu yeniden birleşme albümü, Nate Reuss (fun. grubu ile tanınan) ve Sam Means ikilisinin 2006 tarihli Dog Problems albümünden bu yana ilk tam uzunlukta albümleri olacak. Brendan O’Brien (Pearl Jam, Bruce Springsteen, The Killers) tarafından üretilen albümde O’Brien bas gitar, Matt Chamberlain ise davul çalıyor.

Basın bülteninde albüm, “varoluşsal protesto şarkıları, güçlü akorlarla dolu rock şarkıları, aile ve dostluğa yazılmış aşk mektupları ve daha iyi bir şeyin olabileceğine dair inatçı bir inançla dolu” olarak tanımlanıyor.

Yeni şarkı “Holy Roller”, Vanessa Pla’nın yönettiği aşağıda izleyebileceğiniz klip ile servis edildi.

The Format, photo by Carlo Cavaluzzi

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

Makale Etiketleri:
· · ·
Makale Kategorileri:
MANŞET · MÜZİK