Blondshell geçtiğimiz ay yeni albümü “If You Asked for a Picture”ı duyurdu. Şimdi ise yeni single “Two Times”ı ve ona eşlik klip ile dinleyiciyi selamlıyor.
Şarkıda, gerçek adıyla Sabrina Teitelbaum’un folk esintileriyle süzülen tınılarına kulak veriyoruz. “Two Times”, müzikal olarak sanatçının daha önceki şarkılarındaki indie rock ve grunge işçiliklerinden daha yumuşak ve sıcak dokunuşlara sahip. Teitelbaum, melodinin tonuna uygun olarak, kolay bir aşktan ve böyle bir şeye muktedir olup olmadığımızdan bahsediyor.
“Two Times” için şu detaylara değiniyor, “Her zaman aşkın ifade edilmesinin tek yolunun çatışma olduğu filmler ve diziler görüyormuşum gibi hissediyorum.”
“Birinin bir başkasının onu sevmesini sağlamak için gerçekten çok çalışması gerektiği ve ilişkiyi değerli kılan şeyin bu olduğu pek çok hikâye var. Bu şarkı temelde şöyle bir şeydi: Ya sadece sağlamsa? Ya sadece iyiyse ve ilişki sağlıklıysa? Bu daha az değerli olduğu anlamına mı gelir? Bence bu acı verici bir soru çünkü esasen iyi bir ilişki içinde olma konusunda ne kadar yetenekli olduğunuzu soruyor. Ama bu yönüyle de bir aşk şarkısı.”
Yeni şarkı, daha önce paylaşılan “What’s Fair” ve “T&A”yı takip ediyor. Beklenen albüm “If You Asked for a Picture” ise 2 Mayıs’ta Partisan Records aracılığıyla dinleyiciyle buluşacak.
ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ