Haftanın Vizyon Filmleri – 18 Ekim 2024

Bu hafta sinema salonlarından vizyona giren filmlerin detaylı bilgilerine Rotka’dan ulaşabilirsiniz

Son Ana Kadar

We Live in Time

Yönetmen: John Crowley
Oyuncular: Florence Pugh, Andrew Garfield

Gelecek vaat eden bir şef ve yeni boşanmış bir kadın, tesadüfi bir karşılaşmanın onları bir araya getirmesiyle hayatlarının sonsuza dek değiştiğini, on yıla yayılan, derinden etkileyen bir romantizm içinde bulurlar.

Trump’ın Hikayesi

The Apprentice

Yönetmen: Ali Abbasi
Oyuncular: Maria Bakalova, Sebastian Stan, Jeremy Strong

Genç Donald Trump’ı ise Sebastian Stan’in canlandırdığı filmde Donald Trump’ın 70’li ve 80’li yıllarda, Amerika’da kötü şöhretli avukat Roy Cohn’un yardımıyla gayrimenkul piyasasında nasıl yükseldiği anlatılıyor.

Monte Cristo Kontu

Le comte de Monte-Cristo

Yönetmen: Matthieu Delaporte, Alexandre de La Patellière
Oyuncular: Anaïs Demoustier, Bastien Bouillon, Pierre Niney

Monte Cristo Kontu, ihanet, intikam ve yeniden doğuşun unutulmaz bir destanıdır. Masum denizci Edmond Dantès, hayatının en parlak döneminde arkadaşlarının kıskançlığı ve komploları yüzünden haksız yere zindana atılır. Yıllarca acımasız bir esaret altında yaşayan Dantès, hayatta kalma iradesini bilge bir mahkumdan öğrendiği bilgiler ve devasa bir hazineyle özgürlüğe kavuşma hayaliyle güçlendirir. Hapisten kaçtığında artık o eski masum genç değildir; Monte Cristo Kontu adıyla geri dönen Dantès, artık tek bir amacı olan bir gölgeye dönüşmüştür: ona ihanet edenlerden hesap sormak. Bu hikaye, insanın adalet ve intikam arayışında ne kadar ileri gidebileceğini gösteren çarpıcı bir yolculuktur.

Gelin Takımı

Yönetmen: Doğa Can Anafarta
Oyuncular: Seda Bakan, Ecem Erkek, Şebnem Bozoklu

Hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin’in düğünü için bir araya gelirler. Düğünden önce arkadaşı Berrin’e bekarlığa veda partisi organize etmeye karar veren Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz isimli iki yakışıklının da aralarına katılmasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan bu eğlenceli kadınlar, beklenmeyen ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında adım adım düğün gününe yaklaşırken kendilerini beklemedikleri bir maceranın içinde bulurlar.

Gülümse 2

Smile 2

Yönetmen: Parker Finn
Oyuncular: Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Naomi Scott

Yeni bir dünya turuna çıkmak üzere olan küresel pop fenomeni Skye Riley (Naomi Scott), giderek daha korkunç ve açıklanamaz olaylar yaşamaya başlar. Artan dehşet ve şöhretin baskısından bunalan Skye, kontrolden çıkmadan önce hayatının kontrolünü yeniden kazanmak için karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Cesur Çocuk: Elveda Canavar

Shan Hai Jing zhi Zai jian guai shou

Yönetmen: Jianming Huang

Film, dünyanın en ünlü hekimlerinin yetiştiği Kunlun adasını bir beladan kurtarmak isterken yanlışlıkla neredeyse adanın tamamını yok eden şifacı Bai Ze’nin, sürgünde tanıştığı cesur bir çocukla gelişen arkadaşlığından güç alarak kefaret için adaya geri dönmesini konu ediniyor.

Cesur Panda Görevimiz Afrika

Panda Bear in Africa

Yönetmen: Richard Claus, Karsten Kiilerich

Hayvanların huzur içinde yaşadığı yemyeşil bir bambu ormanından, Afrika’nın derinliklerine uzanan macera ve eğlence dolu bir animasyon. Yakın arkadaşı ejderhayı kurtarmaya çalışan bir pandanın ilk kez gittiği bir kıtada ve ilk kez karşılaştığı hayvanlarla arkadaşını kurtarmak için yaşadığı maceraya siz de katılın!

Dabba

Yönetmen: Anastasiya Budavka
Oyuncular: Harun Doğan, Emirhan Parlak, Hande Sude

Kenan’ın dedesi eski zamanlarda köyünde bir define haritası bulmuştur. Bu defineyi yıllarca aramıştır ancak bulmayı başaramamıştır. Köyüne gittiği bir yaz gününde sandıkta bir not bulan Kenan, definenin haritasının yeri ile alakalı bilgileri öğrenir. Araştırmaları sonucunda haritaya ulaşan Kenan, ekip arkadaşlarını yanına alarak ormanın derinliklerinde eski bir taş yapıyı arar. Uzun yol kat ederek defineyi bulan ekibi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Hiçbir Şey Yerinde Değil

Yönetmen: Burak Çevik
Oyuncular: Efe Taşdelen, Celal Öztürk, Burak Can Aras

1978 yılında, sol devrimin şiddetle değil siyasetle gerçekleşeceğine inanan beş solcu genç bir evde toplanarak çıkardıkları dergiyi tartışmaya başlar. O gece yaşanacak olanlar, 1980 darbesi öncesinde Türkiye’de var olan siyasi kaosu gözler önüne serer.

Kayıp Kamyon

Yönetmen: Ekrem Arslan
Oyuncular: Ülkü Hilal Çiftçi, Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler

Emekli bir zabıta memuru olan Vasıf, kızı ve damadını trafik kazasında kaybettikten sonra torunu Zeynep’e bakar. Zeynep, annesi ve babasını kaybettikten sonra iyice kendi içine dönmüş, dedesiyle samimiyetini yitirmiştir. Vasıf, ruhsatı kendisinin üzerinde olan eski kamyonunun 10 yıllık vergi borcu olduğunu öğrenir ve bu andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

What's your reaction?

tr_TRTurkish