Selin Akdeniz’den İçsel Bir Yolculuğun, İyileşmenin Şarkısı “Beni Anlar Gözlerin” Yayında

İçsel bir yolculuğun, öz şefkatin, iyileşmenin ve sınırları aşmanın şarkısı ‘Bu Huzurlu Yuvada’ yayında.

Selin Akdeniz, “Beni Anlar Gözlerin” albümünden sonra müzik dünyasına öz şefkat temalı yeni şarkısı “Bu Huzurlu Yuvada” ile dönüyor. Sözleri ve müziği Selin Akdeniz’e ait olan bu özel parçanın düzenlemesi ise Eser Taşkıran imzası taşıyor.

Şimdiden Apple Music’in 5 listesinde üst sıralarda yer alan ve duygusal derinliğiyle dikkat çeken “Bu Huzurlu Yuvada,” 4. oktavdan 6. oktava kadar uzanan Akdeniz’in yumuşak, ama güçlü vokali ile dinleyicileri derin bir huzura davet ediyor. Sadece bir şarkı değil, dinleyiciler için içsel bir yolculuk olarak tanımlanabilecek bu eser, herkesin içindeki gücü ve öz şefkati keşfetmesini amaçlıyor.

Selin Akdeniz’in yumuşacık vokaliyle hayat bulan parçaya; Eser Taşkıran’ın büyüleyici piyano performansı eşlik ederken, İstanbul Filarmoni Orkestrası keman şefi Özcan Yılmaz’ın da yer aldığı quartet ekibiyle birlikte Burak Ayrancı (çello), Burak Kayan (viyola) ve Alihan Zeytinci (ikinci keman) dinleyicilere ruhani bir müzikal deneyim sunuyor.

“Bu Huzurlu Yuvada,” Selin Akdeniz’in kariyerinde yeni bir dönemi başlatıyor. Selin Akdeniz’in yapım şirketi olan Selin Records etiketi ve Avrupa Müzik dağıtımı ile tüm dijital platformlarda yer alan bu eser, sanatçının topluma ve müziğe olan katkısının altını çiziyor. Sanatçı, ninnileriyle büyüyen çocukların şarkılarıyla da güçlenmesini istiyor ve her şarkısında içsel gücü uyandırmayı hedefliyor.

“Bu Huzurlu Yuvada,” tüm dijital platformlarda dinlenebilir!

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish