Kronik Leila’dan Yeni Albüm Öncesi İlk Single: ‘Zordu’

İkiz kardeşler Arda Tuncer ve Başak Tuncer’in oluşturduğu elektronik müzik grubu Kronik Leila ikinci albümlerinden ilk tekli ‘Zordu’yu 11 Ekim’de yayınladı.

Hem Türkçe hem İngilizce söz yazan grup, bu kez uzun süredir ara verdikleri Türkçe sözlerle dönüş yapıyor. Müziklerinde ise kendilerine has sound’larını yine glitch pop, ambient pop türleri ile ortaya koymayı sürdürüyorlar.  Parça gelişim aşamasında deconstructed club alt türüne de ilerliyor.

İkili ayrıca yeni bir birliktelikle yollarına devam ediyor. ‘Zordu’, bağımsız yapım şirketi Tamar Records çatısı altında yayınlanacak olan ikinci Kronik Leila albümünün şarkılarından ilki.

Şarkının sözleri, müziği ve düzenlemesi grup üyelerinden Başak’a ait. Müzisyen, ‘Zordu’nun sözlerini ve müziğini, artık kendisi için işlevini yitirmiş bir ilişkiyi veya durumu bırakmakta zorlanma ve oraya tutunma çabasının da ne kadar yorucu olduğu üzerine yazdığını söylüyor. “Kabulü öğrenmek kendimize verdiğimiz en büyük hediyelerden biri bence. Bu parça da önceki şarkılarımızda olduğu gibi kendimle sohbetlerimden biri oldu” diyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish