Roger Taylor Yeni Queen Müziği Olasılığı Üzerine: “Neden Olmasın”

Queen davulcusu Roger Taylor’a Uncut dergisiyle yaptığı yeni bir röportajda, grup arkadaşlarıyla birlikte yeni bir materyal kaydedip kaydedemeyecekleri soruldu. “Sanırım yapabiliriz,” diye yanıt verdi.

“Brian ve ben geçen gün konuşuyorduk ve ikimiz de elimizde iyi bir malzeme olduğunu hissedersek neden olmasın dedik.” diye devam etti. “Hâlâ çalabiliriz. Hâlâ şarkı söyleyebiliriz. Bu yüzden neden olmasın diye düşünmüyorum.”

Biraz geçmişe göz atığımızda göreceğimiz gibi bu konunun arada sırada gündeme geldiği olmuştu.

Brian May, Kasım 2022’de Variety dergisinin, kendisinin, Taylor’ın ve şarkıcı Adam Lambert’in birlikte yeni müzik kaydetme şansı olup olmadığını sorduğunda şöyle yanıt vermişti: “Henüz gerçekleşmediğini söylemeliyim ama bu konuyu gündeme getiriyoruz. Genelde birlikte olduğumuzda, canlı şov her şeyi tüketiyor. Herhangi bir stüdyo eylemini tartışmak için gerçekten zaman yok. Halkın istediği şeyin canlı performans olduğunu düşünüyoruz. Biz turnede değilken Adam’ın kendi kariyeri var. Bu yüzden sanırım birlikte bir albüm yapma fırsatı ortaya çıkmıyor ama bunun olamayacağını da söylemiyorum.”

May ve Taylor dört yıl önce ise Classic Rock dergisine Lambert ile yeni bir şarkı kaydetmeye çalıştıklarını ancak sonunda bunu yayımlamaktan vazgeçtiklerini açıklamıştı.

Taylor o zaman “Aslında bitirmediğimiz bir şarkı kaydettik. Adının ne olduğunu hatırlamıyorum. Sanırım hâlâ adını ne koymamız gerektiğini tartışıyorduk” demiş, May ise şöyle eklemişti: “Bir arkadaşımızdan gelen ve uyarlamaya çalıştığımız bir şarkıydı. Harika bir şarkı olma özelliğine sahipti ama biz bunu başaramadık. Oraya ulaşamadık.”

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

blabbermouth.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish