Zırtapoz’un Yeni EP’si “Crystal” Yayında

Zırtapoz grubunun “Crystal” adlı EP’si 1 Ekim’de dinleyiciyle buluştu.

Daha evvel altı single çalışması yapan grubun ilk EP’si üç şarkıdan oluşuyor. Bundan önceki çalışmalarında olduğu gibi farklı solistlerle feat çalışması yapan grup, bu EP’sinde Zerrin Mete, Tolga Akyurt ve Sözeri Yalıboyu ile iş birliği yaptı.

EP’de yer alan şarkılar ise “Crystal”, “Tarumar” ve “Farkına Varmadan”.

Grup tüm kayıt, mix ve master işlemlerini kendi üstlendi ve kayıtların hepsini Taksim’deki stüdyosunda aldı. EP kapak tasarımını ünlü art director Bülent Şengül üstlenirken, EP ve konser tanıtımları için fotoğraf çekimlerini ise yine Şengül yönetiminde Tayfun Çetinkaya ile gerçekleştirdi.

“Crystal” parçasında Zerrin Mete’nin güçlü sesi, piyano melodisiyle birlikte bu balatta öne çıkıyor. EP’nin de adını taşıyan eser farklı ritim geçişleriyle dikkat çekiyor. Daha evvel grubun Türk müziği ile rock ögelerini birleştiren teklisi “Babda”nın vokali Sözeri ise, EP’de yine Türk nağmelerini barındıran “Tarumar” adlı pop rock esere sesiyle hayat veriyor. Grubun müzik dünyasına merhaba dediği ilk teklisi “Rüyalar”ı emanet ettiği, aynı zamanda Kurtalan Ekspres’in vokali Tolga Akyurt ise, yine hareketli bir rock parçası “Farkına Varmadan”ı seslendiriyor.

Grup ekim ayından itibaren çeşitli mekanlarda konser serisine başlayacak ve hem kendine has sürprizlerle dolu cover çalışmaları hem de bestelerini hayranlarıyla buluşturacak.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish