The Cure 2024 Yılındaki Tek Konserini YouTube’dan Canlı Yayınlayacağını Duyurdu

The Cure, 1 Kasım’da Londra’daki Troxy’de gerçekleşecek ve 2024’teki tek canlı performansları olarak lanse edilen konser ve canlı yayın etkinliğini duyurdu.

“Show of a Lost World” olarak adlandırılan etkinlik, The Cure’un 1 Kasım’da çıkacak olan 16 yıl sonraki ilk yeni albümü Songs for a Lost World’ü desteklemek amacıyla düzenleniyor. Grup albümün tamamını seslendirecek ve YouTube üzerinden ücretsiz olarak canlı yayınlanacak.

Troxy’deki konserlerine ek olarak, The Cure’un 31 Ekim’de BBC Radio 6 Music ve BBC Radio 2’de yayınlanacak olan Londra’daki Broadcasting House’daki BBC Radyo Tiyatrosu’nda canlı bir oturumda çalacağı doğrulandı.

Songs for a Lost World, The Cure’un 2008 tarihli 4:13 Dream’den bu yana dinleyiciyle buluşacak ilk yeni albüm olacak. Grup yeni albümün ön gösterimini ilk olarak 2022-2023 “Shows of a Lost World” turnesinde “And Nothing Is Forever,” “I Can Never Say Goodbye,” “Alone,” ve “Endsong” şarkılarını seslendirerek yapmıştı. Geçtiğimiz ay yeni albümü resmen duyuran ve “Alone”un stüdyo versiyonunu paylaşan grup, bu hafta da yeni şarkısı ’A Fragile Thing”i paylaştı.

The Cure’un Londra’daki Troxy’de vereceği konserin biletleri 17 Ekim Perşembe günü TSİ 15:00’te biletleme platformu DICE üzerinden satışa sunulacak ve satılan her biletten 1 sterlin War Child yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Songs for a Lost World’ü 16 Ekim Çarşamba günü Türkiye saati ile 11:59’dan önce The Cure’un resmi mağazası üzerinden ön sipariş veren hayranlar, DICE üzerinden gösteriye bilet satın almak için kullanılabilecek benzersiz bir kod alarak yüz yüze satışa erişebilecek. Her satın alma konumunun farklı gereksinimleri vardır; bilet almak isteyenler The Cure’un web sitesinden daha fazla bilgi edinebilirler.

 Fotoğraf: Per Ole Hagen/Redferns

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish