Haftanın Vizyon Filmleri – 4 Ekim 2024

Bu hafta sinema salonlarından vizyona giren filmlerin detaylı bilgilerine Rotka’dan ulaşabilirsiniz

Joker: İkili Delilik

Joker: Folie à Deux

Yönetmen: Todd Phillips
Oyuncular: Lady Gaga, Joaquin Phoenix, Brendan Gleeson

Zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker kimliğine bürünen Arthur Fleck’in hayatına odaklanılan Joker filminin devam halkası olan Joker: Folie à Deux’da, Joker karakterine bir kez daha Joaquin Phoenix hayat veriyor. Joker’in aynı derecede dengesiz olan muadili Harley Quinn rolünü ise Lady Gaga üstleniyor.

Yaren Leylek

Yönetmen: Onur Uzun
Oyuncular: Hande Doğandemir, Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir

Film, genç Adem’in büyük anne ve dedesinin evinde tanıştığı leylek Yaren ile arkadaşlarının atıldığı maceraları konu ediniyor.

Pırıl: Sayıların Gizemi

Yönetmen: Fatih Bezirgan,

Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. Pırıl ve arkadaşları sorunun çözümü için nefes kesen bir maceraya atılırlar. Bununla beraber büyük problemlerin temelinde dört işlem matematiğini bulurlar ve dünyayı kaostan kurtarmak için yine matematiği kullanırlar.

Tezgah

Yönetmen: Erkan Kolçak Köstendil, Kadir Çermik
Oyuncular: Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez

Film, ülkenin ünlü isimlerinden birinin eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalamasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

Leydi Di

Yönetmen: Kamil Aydın
Oyuncular: Özge Özder, Mahir İpek, Safa Sarı

Dürüst ve sadık bir Yeminli Malî Müşavir olan Nevzat Kesik, manevi oğlu muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşer. Güven, büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz’i dolandırıp kaçmak için harekete geçer. Ancak Maya’nın çalıştığı Leydi Di Pavyon’un sakinleri, Aziz’in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar.

*içeriğin hazırlanmasında paribucineverse.com sitesinden faydalanılmıştır

What's your reaction?

tr_TRTurkish