Paul Rodgers ‘Midnight Rose’ Albümünden ‘Photo Shooter’ Şarkısı İçin Müzik Videosu Paylaştı

Efsanevi rock grupları Bad Company ve Free’nin ikonik vokalisti, söz yazarı ve kurucu üyesi Paul Rodgers, “Photo Shooter” şarkısının resmi müzik videosunu paylaştı.

Şarkı, Eylül 2023’te Sun Records aracılığıyla dinleyiciyle buluşan albümü “Midnight Rose”da yer alıyor ve albüm, Rodgers’ın yaklaşık 25 yıl sonra yeni şarkılardan oluşan ilk solo uzunçaları oluyor.

74 yaşındaki Rodgers, birkaç yıl önce 11 küçük felç ve biri 2016’da diğeri Ekim 2019’da olmak üzere iki büyük felç geçirdi ve konuşamaz hale geldi. Rodgers sonunda, ses telleri için önemli bir risk oluşturan karotis arterini tıkayan plağı çıkarmak için bir prosedür olan endarterektomi geçirdi. Rodgers’ın ameliyattan sonra gitar çalmaya ve şarkı söylemeye dönmesi altı ay, tam olarak şarkı söyleme sesini geri kazanması ise bundan çok daha uzun sürdü. Paul sonunda Vancouver’daki stüdyoya döndü ve “Midnight Rose” albümünü kaydetmeye başladı.

Sekiz parçadan oluşan albüm, Rodgers ve grubunun basçısı Todd Ronning ve davulcusu Rick Fedyk tarafından birlikte yazılan “Living It Up” dışında, tamamen Rodgers tarafından yazılan yeni şarkılardan oluşuyor.

Yapımcılığını Cynthia Rodgers ve Bob Rock’ın üstlendiği “Midnight Rose” albümünün kayıtları son 18 ayda Roper Recording ve The Warehouse’da gerçekleştirilirken, albüm kapakları Paul ve 26 yıllık aşkı Cynthia tarafından hazırlandı.

Rodgers, “Yeni albümüm ‘Midnight Rose’ sahip olduğum fikir kıvılcımlarından doğdu” diyor. “Kıvılcımlar, grup ve albüme dahil olan herkes ‘A’ oyununu ortaya koyduğunda şiddetli bir ateşe dönüştü. Bugüne kadarki en iyi albümüm olduğunu düşünüyorum, beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz.”

Gitarist Mick Ralphs ile birlikte İngiliz süper grubu Bad Company’nin kurucu üyesi olan Rodgers, ayrıca Rodgers, gitarist Paul Kossoff ile Free ve Led Zeppelin’den Jimmy Page ile The Firm adlı iki efsanevi İngiliz grubunu daha kurdu ve uluslararası başarıya taşıdı. Rodgers aynı zamanda Queen + Paul Rodgers çatısı altında Queen’in yeniden dirilmesinde de etkili oldu.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Blabbermouth.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish