Måneskin’den Damiano David İlk Solo Single’ı “Silverlines”ı Yayımladı

Måneskin’den Damiano David’in ilk solo şarkısı “Silverlines” dinleyiciyle buluştu.

Labrinth’in prodüktörlüğünü üstlendiği “Silverlines” piyano eşliğinde düzenlenmiş bir balad. David’in kadifemsi sesi, zaman zaman falsettoya kayarak umut dolu sözler söylüyor ve şarkının melodik ara bölümlerinde güçlü bir doruğa ulaşıyor.

Single hakkında konuşan David, “Bu şarkı benim için çok özel. Bu yeni projede kaydedilen ilk şarkılardan biriydi ve o zamanlar bir umut mektubunu temsil ediyordu, ama şimdi geriye dönüp baktığımda tam olarak şarkının söylediği yerde olduğumu görebiliyorum. Bu yeni bölümün başlangıcı olarak bu şarkıyı seçmek benim için otomatikti ve insanların bu yolculukta bana katılacağını umuyorum.”

Damiano ilk olarak 2023’ün sonlarında solo bir girişimin ipuçlarını vermeye başladı ve bu ayın başlarında “Silverlines”ı resmen duyurdu. 12 Eylül’de solo projesi için kendini yeniden tanıttığı, “müzik, sanat ve kadınlara” olan sevgisini belirttiği ve sözlerini şöyle bitirdiği “My Name is Damiano David” başlıklı sözlü bir teaser yayınladı: “Sesimi bulmak için dünyanın dört bir yanını dolaştım ve sonunda her şeyin başladığı yere geldim – Ben Damiano David’im ve bugün hayatımın ilk günü.”

“Silverlines”, Nono + Rodrigo ikilisi tarafından yönetilen ve David’i gerçeküstü ve pitoresk yerlerde gezinirken gösteren bir müzik videosuyla birlikte servis edildi.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish