The Cure Uzun Zamandır Yolu Gözlenen Yeni Albümü “Songs of a Lost World”den “Alone” Şarkısını Yayımladı

The Cure, 1 Kasım Cuma günü Fiction/Capitol Records aracılığıyla yayınlanacak olan yeni albümleri Songs of a Lost World’ü duyurdu. Grup, albümün ilk single’ı “Alone”u da duyuruyla birlikyte paylaştı.

Grubun solisti Robert Smith “Alone” için “Bu, albümün kilidini açan parça; müziği kaydettiğimiz anda bunun açılış şarkısı olduğunu anladım ve tüm albümün odak noktasına geldiğini hissettim” diyor. “Bir süredir doğru açılış şarkısı için doğru açılış dizesini bulmaya çalışıyordum, basit bir ‘yalnızlık’ fikriyle çalışıyordum, her zaman aklımın bir köşesinde açılış dizesinin ne olması gerektiğini zaten bildiğime dair rahatsız edici bir his vardı… kaydı bitirir bitirmez İngiliz şair Ernest Dowson’ın ‘Dregs’ şiirini hatırladım… ve işte o an şarkının – ve albümün – gerçek olduğunu anladım.”

Songs of a Lost World, The Cure’un 2008’deki 4:13 Dream’den sonraki ilk albümü olacak. Albüm Smith tarafından yazılıp düzenlendi, Smith ve Paul Corkett tarafından prodüksiyonu ve miksajı yapıldı ve Smith, basçı Simon Gallup, davulcu Jason Cooper, klavyeci Roger O’Donnell ve gitarist Reeves Gabrels tarafından Galler’deki Rockfield Stüdyoları’nda kaydedildi.

Songs of a Lost World dijital olarak ve plak, CD, kaset gibi çeşitli formatlarda yayınlanacak. Ayrıca albümün enstrümantal versiyonunu ve Dolby Atmos miksini içeren bir Blu-ray disk içeren delüks bir CD paketi de mevcut olacak.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish