Axl Rose, Michael Schenker’in “My Years With UFO” Albümünde “Love to Love” Şarkısının Yeni Versiyonuna Konuk Oldu

Gitarist Michael Schenker, 20 Eylül dinleyiciyle buluşan “My Years With UFO” başlıklı yeni albümünde UFO grubundaki görev süresini yeniden gözden geçiriyor. Albümdeki çeşitli konuk vokalistler arasında Guns N’ Roses’ın solisti Axl Rose da yer alıyor ve “Love to Love” şarkısında şarkı söylüyor.

Schenker, 1972’den 1978’e kadar İngiliz hard rock grubunun bir üyesiydi ve daha sonra birkaç kısa dönem için tekrar bir araya geldi. My Years With UFO, grubun altın çağını yaşadığı 70’li yıllara odaklanıyor.

Albümdeki konuk sanatçılar arasında Axl Rose, Slash (GUNS N’ ROSES),Kai Hansen (HELLOWEEN),Roger Glover (DEEP PURPLE),Joey Tempest (EUROPE),Biff Byford (SAXON),Jeff Scott Soto (YNGWIE MALMSTEEN, JOURNEY),John Norum (EUROPE) yer alıyor, Dee Snider (TWISTED SISTER),Joel Hoekstra (WHITESNAKE),Joe Lynn Turner (RAINBOW),Carmine Appice (VANILLA FUDGE, CACTUS),Adrian Vandenberg (WHITESNAKE),Michael Voss, Stephen Pearcy (RATT) ve Erik Grönwall (SKID ROW) gibi rock dünyasının önde gelen isimleri yer alıyor.

Rose’un kendine özgü vokalleri “Love to Love”ın yeni versiyonunda kendini gösteriyor ve bu tarafıyla da UFO’nun Guns N’ Roses üzerindeki etkisini daha da belirginleştiriyor.

“My Years With UFO”, Schenker’in earMUSIC ile yaptığı yeni albüm anlaşması kapsamında yayımlayacağı üç albümden ilki. İki uzunçalar daha 2025 ve 2026 için planlanıyor.

Axl Rose’un konuk olduğu Michael Schenker’in UFO “Love to Love” şarkısının yeni kaydında dinleyebilir ve albümün tamamını dinleyebilirsiniz.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish