Ridley Scott Gladyatör 3’ün Yapım Aşamasında Olduğunu Açıkladı

Gladyatör II Kasım ayında vizyona girecek ama Ridley Scott Gladyatör 3’ün planlarını yapmaya başladı bile.

Fransız Première dergisine verdiği bir röportajda Scott, Gladyatör II’yi The Godfather’a benzeterek, Paul Mescal’in Lucius Verus’unun gönülsüzce iktidara gelen Michael Corleone tipi bir karakter olduğunu söyledi. Gladyatör 3 daha sonra Verus’un imparatorluk Roma’sının güç mücadeleleriyle nasıl yüzleştiğinin hikayesini devam ettirecek.

Scott, “Gladyatör 3 fikriyle şimdiden ilgilenmeye başladım,” diyor. “[Devam filmi için] fitili ateşledim… Gladyatör II’nin sonu Baba’yı anımsatıyor; Michael Corleone istemediği bir işe giriyor ve ‘Şimdi ne olacak baba, ne yapacağım’ diye merak ediyor. Yani bir sonraki [film] bulunduğu yerde olmak istemeyen bir adam hakkında olacak.”

Dergi daha sonra Scott’ın yorumları hakkında Mescal’a ulaştı. Mescal devam filminden yeni haberdar olduğunu ama rolünü yeniden canlandırmakla ilgilendiğini söyledi.

“Ridley benimle bu konuda konuştu, ama daha dün!” diye açıkladı. “Bu yüzden ne olacağını görmek için bekliyorum ama tabii ki ilgileniyorum. Ama hiçbir şeyi aceleye getiremeyiz: hikayenin bir arada tutulması gerekiyor.”

Gladyatör II, 22 Kasım 2024’te ABD sinemalarında gösterime girecek.  Filmde ayrıca Connie Nielsen, Pedro Pascal, Denzel Washington ve Joseph Quinn de rol alıyor. Resmi fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Photo: Paul Mescal as Lucius Verus in Gladiator II (Paramount)

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish