Uğur Sena’nın Yeni Teklisi “Işığımsı” Yayında

Ankara merkezli bağımsız müzisyen Uğur Sena’nın yeni teklisi ‘’Işığımsı’’ 20 Eylül Cuma günü dinleyicilerle buluştu. Akustik indie-pop türlerinde müzik yapan sanatçı, iyileştirici avuntusu olarak tanımladığı şarkısını ‘’Olmayan ışıklara ışık olması için’’ yazdığını ifade ediyor.

Nahif ukulele melodilerine içten vokallerin eşlik ettiği şarkıda, Berkay Küçübaşlar ritim düzenlemesiyle harikalar yaratırken; Kalben, Nilipek, Mabel Matiz gibi isimlerle çalışmalar yürüten Umut Çetin, prodüksiyonu büyük bir ustalıkla üstleniyor. Kapak fotoğrafları, Ankara’nın ünlü parkı Botanik Park’ta bir bahar günü çekilmiş ve Uğur Sena’nın da çok sevdiği İstanbul-Ankara kökenli fotoğraf sanatçısı Tulya Çavuşoğlu’nun imzasını taşıyor.

Daha önce kendi enstrümanlarını çalıp düzenleyerek prodükte ettiği “Sky”, “Platonica” ve ‘’Set You Free’’ teklilerini yayınlayan sanatçı; iç dünyası ve gezi deneyimleriyle katmanlandırdığı, dünya yerel şarkıcı söz yazarlarından esinlendiği müziğiyle alternatif, folk ve indie-pop müzik türlerine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Şarkıyı tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish