Pixies Yeni Şarkısı “Motoroller”i Paylaştı

Pixies, 25 Ekim’de dinleyiciyle buluşacak albümleri “The Night the Zombies Came”in yeni şarkısı “Motoroller”ı paylaştı.

Hem akustik hem de elektro gitar hatlarından oluşan “Motoroller”, yeni vokalist ve basçı Emma Richardson (eski Band of Skulls üyesi) vokalist Black Francis’in melodilerini bir oktav yukarı taşıyor ve tatmin edici vokal armonileri sunuyor.

Francis parça hakkında yaptığı açıklamada, “Bu, takip edebileceğiniz küçük ipuçlarının olduğu ve sizi bir yere götüren türden şarkılardan biri” diyor. “Ama deneyim için gerekli değiller. Şarkı sözlerinde balık tutmaya başlayabilirsiniz ve belki hikayenin tam olarak ne olduğunu bulamazsınız, ancak Berlin şehriyle ilgili bir hikaye bulacaksınız. Bu yüzden sadece orada bulunan ipuçlarıyla eğlenin.” “Motoroller “i aşağıda dinleyebilirsiniz.

“Motoroller”, önceki albüm single’ları ‘Oyster Beds,’ ‘Chicken,’ ‘You’re So Impatient,’ ve ‘Que Sera, Sera’yı takip ediyor. “The Night the Zombies Came”, Pixies’in onuncu albümü ve bu yılın başlarında Paz Lenchantin’in ayrılmasından bu yana ilk albümleri. Albüm 25 Ekim’de, Cadılar Bayramı için tam zamanında, her yerde.

Pixies şu sıralar Pearl Jam ile birlikte bu sonbaharda Avustralya ve Yeni Zelanda’da turneye çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca 2025 İngiltere/Avrupa turnesini de duyurdular. Turne 25 Nisan’da Utrecht, Hollanda’da başlayacak ve mayıs sonuna kadar devam edecek.

Bu arada Francis (Frank Black) ikinci solo albümü Teenager of the Year’ın 30. yıldönümünü kutlamak için ocak ayında başlayacak 2025 Kuzey Amerika turnesine hazırlanıyor.

Pixies, photo by Travis Shinn

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish