Jinjer Yeni Single’ı “Rogue”u Paylaştı

Ukraynalı metal grubu Jinjer, müzik türlerinin kurallarına uymayı reddettiklerini bir kez daha gösteren yeni single “Rogue”u yayımladı. Şarkıya eşlik eden müzik videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Şarkıcı Tatiana Shmayluk’un vahşiliğinin, sert riffler, ezici bas hatları ve karmaşık davullardan oluşan sonik bir rollercoaster ile birleştiği “Rogue”, Jinjer’in müziği söz konusu olduğunda kelimeleri asla küçümsemediğini ve her yeni sürümde baskıyı her zaman sürdürdüğünü bir kez daha hatırlatıyor.

Grup yeni şarkı “Rogue” hakkında şu detaylara değiniyor, “Yeni single’ımız ‘Rogue’ birçok şeye bir tepki niteliğinde… Acımasızca dürüst, yüzünüze karşı ve Jinjer’in bugüne kadar yayımladığı en yoğun parçalardan biri. Bu yeni şarkı, yeni albüm ve yolda olan her şey için çok heyecanlıyız.”

Jinjer kısa süre önce 2021 tarihli “Wallflowers” albümünün devamının kayıtlarını tamamladı.

Jinjer’in bir önceki single’ı “Someone’s Daughter” ağustos ayında yayımlandığında, şarkıcı Tatiana Shmayluk yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “’Someone’s Daughter’, çeşitli senaryo ve koşullarda tarihsel olarak erkekler tarafından çizilen bir yolu seçmek zorunda kalan kadınların iç dünyasına ışık tutmaya yönelik sanatsal bir girişimdir.”

“Kadınların genellikle küçümsendiği ve göz ardı edildiği bir dünyada, onlar hala güç ve dirençle zorlukların üstesinden gelen, özür dilemeden kendileri olan ve karşılaştıkları zorluklar karşısında engelleri aşan güçlü kahramanlardır.”

Jinjer, photo credit: Lina Glasir

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

blabbermouth.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish