Black Label Society Yeni Single’ı ‘The Gallows’u Paylaştı

Gitar ikonu Zakk Wylde liderliğindeki hard rock grubu Black Label Society, MNRK Heavy (eski adıyla eOne Music) aracılığıyla “The Gallows” isimli yeni bir single yayımladı. Parça, grubun sıkı riffleri, duygu yoğun melodileri ve enerjisinin kendine özgü karışımı olarak ulaşıyor kulaklarımıza.

“The Gallows” Black Label Society’nin kataloğunun karanlık, düşündürücü özünü yakalarken, grubun evrimini yansıtan yenilenmiş bir yoğunlukla aşılıyor. “The Gallows” grubun özünü temsil ediyor, ham güç, duygusal derinlik ve saf, filtrelenmemiş rock and roll’a bağlılık.

Yeni şarkı “The Gallows” aynı zamanda dinleyicilerin gelecek albümden neler beklemesi gerektiğine örnek teşkil ediyor; gitar soloları ve şarkı sözleri heavy metal camiasının kalbini ve ruhunu ateşleyecek.

Geçen nisan ayında Wylde katıldığı bir radyo programında, grup arkadaşlarının bir sonraki albüm üzerinde çalıştığına değinmiş, kayıt sürecine ilişkin neler yaptığından bahsetmişti. “Aslında sizinle konuşmam bittiğinde [stüdyom] Black Vatican’a gideceğim. Bugün birkaç parça daha kaydediyorum. Yani evde olduğum zamanlarda bir sonraki albüm için bazı kayıtlar ve bunun gibi şeyler yapıyor olacağım. Evde olduğum zamanlar için yerimi seçmeliyim. Sonra biraz kayıt yapabilirim ve siz farkına bile varmadan tekrar yollara düşeriz.”

Black Label Society’nin on ikinci stüdyo albümü, Kasım 2021’de dinleyiciyle buluşan “Doom Crew Inc.” sonrası grubun ilk yeni şarkılarına ev sahipliği yapacak.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Black Label Society, photo by Jen Rosenstein

blabbermouth.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish