Eski Megadeth Gitaristi Kiko Loureiro Yeni Solo Single’ı “Out Of Nothing”i Paylaştı

Megadeth ve Angra kadrolarından tanıdığımız Brezilyalı gitarist Kiko Loureiro, “Out Of Nothing” adlı yeni solo single’ını yayımladı. Şarkıyı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Kiko şarkıyla ilgili olarak, “Yeni single’ım ‘Out Of Nothing’ bir plandan değil, yaratılışın gizeminden ortaya çıktı. Beste yaparken ne düşünürüm ne de teori üretirim, ellerimin sanki yolu zaten biliyorlarmış gibi klavyenin üzerinde kaymasına izin veririm, yolları keşfederim, diğerlerini reddederim, her zaman bir an için bile olsa tatmin eden duyguyu ararım” diyor.

Devamda ise teknik detaylara girmeyi de ihmal etmiyor: “’Out Of Nothing’ cesur bir triton aralığı ile başlıyor – ‘Diabolus In Musica,’ gerilimiyle bilinen o kötü şöhretli aralık. Bu basit ve doğrudan ifade hemen anahtarı değiştiriyor ve tritonlarıyla A ve D arasında değişen dinamik bir riff oluşturuyor. Yoğunluk, parçayı yüksek vitese geçiren 16. notalarla artıyor.”

Kiko Loureiro’nun Megadeth kariyeri Nisan 2015’te Chris Broderick’in yerine gruba katıldığının duyurulmasıyla başladı. Büyük alkış alan 2016 tarihli albüm Dystopia ve sonrasında grupla harikalar yaratan Loureiro Eylül 2023’te Megadeth ile ilişkisine ara vereceğini açıkladı. Aynı yılın kasım ayında ise bir röportajında Megadeth’ten ayrıldığını doğruladı.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Blabbermouth.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish