Ivy Amara’dan Keyifli ve Moral Verici Bir Kendine Dönüş Yolculuğu: “Back To Me”

Ivy Amara ile tanışmanın tam zamanı. Ivy yeni şarkısı “Back To Me” ile huzurlarınızda.

“Back To Me” insan deneyimimizin geçiciliği üzerine düşüncelerin nazik bir armonisi olarak ulaşıyor kulaklarımıza.

Ivy’nin kendine özgü huzur verici vokalleri, yumuşak bir sakinleştirici etkiye sahip pürüzsüz gitar melodileri ve daha derin bir nefes almanız için size ilham verecek bir hafiflikle sarılmış. Avustralya, Far North Queensland’in büyülü vahşi doğasından kuş sesleri içeren “Back To Me” neşeli ve moral verici bir kendine dönüş yolculuğu. İlk olarak 2016 yılında yazılan bu şarkı, nihayet bağımsız olarak üretilen bir single olarak gün ışığına çıkıyor.

Ham özgünlüğünü ortaya koyan Ivy, etkileyici sözleri, büyüleyici vokalleri ve şefkatli gitar melodileriyle canlı bir dantel dokuyarak şarkı yazımını içten duygularla besliyor. Bu modern zaman göçebesi, Litvanya’da doğup yaklaşık on yıl boyunca sadece sırt çantasıyla dünyayı dolaştıktan sonra yedi yıl önce Kuzey Queensland, Avustralya’yı evi haline getirerek duygusal bağlantılara ve hikayelere değer veriyor.

Ivy’nin sahnedeki varlığı nazik ama güçlü bir aura yayıyor, hikaye anlatıcılığına ve otantik yaşam deneyimlerini müzik ve insani bağlantılar yoluyla paylaşmaya olan ateşli bağlılığıyla izleyicileri büyülüyor. Ivy’nin parçalarını tüm yayın platformlarında dinleyebilirsiniz.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish