Queen’den Brian May Hafif Bir Felç Geçirdiğini ve Sol Kolunu Geçici Olarak Kullanamadığını Açıkladı

“İyi haber şu ki, son birkaç günde yaşananlardan sonra gitar çalabiliyorum”

Efsanevi Queen gitaristi Brian May, geçtiğimiz hafta felç geçirdiğini ve sol kolunu geçici olarak kullanamadığını açıkladı.

Haberi 4 Eylül Çarşamba sabahı sosyal medya üzerinden duyuran May, yaşadığı korkuyu “küçük bir sağlık sorunu” olarak nitelendirdi ve hayranlarına hala gitar çalabildiği konusunda güvence verdi.

May, sol elinin parmaklarını oynatırken çektiği Instagram videosunda “Size iyi bir haber vermek için buradayım – iyi haber şu ki, son birkaç gündür yaşadığım olaylardan sonra gitar çalabiliyorum” dedi. “Bunu söylüyorum çünkü bahsettiğim o küçük sağlık sorunu yaklaşık bir hafta önce meydana geldi ve buna küçük bir felç dediler. Biraz korkutucu olduğunu söylemeliyim.”

May, felç nedeniyle kolunun kontrolünü “birdenbire” kaybettiğini söyledi, ancak doktorları kendisini hızla iyileştirdikleri için “harika bakımları” için övdü.

Queen ikonu, doktorların kendisine araba kullanmak veya uçmak da dahil olmak üzere “temelde hiçbir şey” yapmamasını tavsiye ettiğini de sözlerine ekledi.

Küçük felç, May’in 2020 yılında geçirdiği ve gitaristin tıkalı üç atardamarı için stent takılmasıyla sonuçlanan kalp krizinin ardından geldi. O zamandan bu yana Queen ile turneye çıkan May, son olarak şubat ayında beş konserlik bir Japonya turunu tamamladı.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish