Alex Van Halen, Eddie Van Halen ile Son Kaydının Bir Bölümünü Paylaştı

Alex Van Halen’ın yakında çıkacak olan “Brothers” adlı anı kitabının sesli kitap versiyonu, davulcunun merhum kardeşi ve grup arkadaşı gitarist Eddie Van Halen ile birlikte yazdığı ve kaydettiği son müziği içerecek. Kitabın yayınlanmasından önce Alex, “Unfinished” başlıklı parçanın bir bölümünü paylaştı.

“Brothers” 22 Ekim’de HarperCollins aracılığıyla yayınlanacak, ancak Alex’in yeni bir sosyal medya paylaşımı sayesinde hayranlar sesli kitabın müziklerini oluşturan enstrümantal melodiyi erkenden dinleyebilecekler.

Alex’in Instagram hesabından paylaşılan parça, Van Halen’ın kendine özgü hard rock sound’undan izler taşıyan bir enstrümantal parça olarak dikkat çekiyor. Şarkıda elektrik ve akustik gitar ile birlikte sabit, basit bir davul ritmi var.

Alex Van Halen, Eddie’nin Ekim 2020’deki vefatından bu yana münzevi bir hayat sürüyor. O zamandan beri halka açık bir konser vermedi veya herhangi bir röportajda yer almadı, ancak kitap hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Bu benim kardeşime saygı duruşum; veda etme şeklim. Ed, seni seviyorum ve özlüyorum. Seni tekrar gördüğümde, kıçını tekmeleyeceğim!”

384 sayfalık kitap, Alex’in boğaz ve akciğer hastalıklarıyla mücadelesinin ardından 6 Ekim 2020’de 65 yaşında felç geçirerek hayatını kaybeden Eddie’ye yazdığı “aşk mektubu” olarak tanımlanıyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

https://www.instagram.com/p/C_djAUevDAZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish