Mesud Paragan’ın Yeni Şarkısı “Zor Babam” Yayında

Mesud Paragan’ın merakla beklenen yeni şarkısı “Zor Babam”, Paragan Records etiketiyle 30 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu.

Aranjörlüğü Barbaros Göçmen’in üstlendiği, söz ve müziği kendi imzasını taşıyan “Zor Babam” ile Paragan müzikseverlere duygusal ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

Paragan, “Zor Babam” ile içsel dönüşüm yaşadığı bir zaman diliminde sevmenin dünyada bahşedilmiş en güzel şey olmasına rağmen bir o kadar da zorlayıcı olduğunu anlatıyor.

Genç yaşlarda müziğe olan ilgisiyle dikkat çeken Mesud Paragan, Anadolu Rock akımından aldığı ilhamla besteler yapmaya başladı. 2012 yılında TRT İstanbul Radyosu Çoksesli Gençlik Korosu’nda tenor olarak birkaç yıl deneyim kazandıktan sonra, 2015 yılında Işık’ın Yansıma grubuyla tanıştı ve ünlü müzisyen Ayhan Orhuntaş ile yolları kesişti. 2016 yılında ilk albümü “Karma Mixed”i dijital platformlarda yayımlayan Paragan, Ütopya ve CS Music etiketiyle birçok single ve EP çalışması gerçekleştirdi.

2017 yılında Arda Müzik etiketiyle yayımladığı “Mahzuni’ye Saygı” albümü büyük bir çıkış yakaladı. Ayrıca Almanya’da pandemi mağduru müzisyenlere destek amacıyla hazırlanan “Anadolu Rock Aid 1” proje albümünde Aşık Mahzuni Şerif’in “Değme Tabip Sızılıyor” adlı eserini seslendirdi. 2020’nin son günlerinde ILS Vision Müzik etiketiyle “Daire:5” EP’sini yayımladı ve 2021 yılında “Anadolu Rock Aid 2” projelerinde yer aldı.

2022 yılında “Anatolia Akustik” albümünü ve mart ayında “Gönül Davası” EP’sini müzikseverlerle buluşturan Paragan, “Ruhum Sende” teklisi ile hayranlarının karşısına çıktı.

2023’te İrem Şenel ile birlikte “Şahmeran” ve arkasından “İçtim Durdum” ve “Kanıyor” EP’si yayınlandı. 2024’te ise “Komşu Kızı” ve anonim türkü olan “Değirmen Başında Vurdular Beni” yayınladı.

Mesud Paragan şimdi ise yeni şarkısı “Zor Babam” ile dinleyiciyle buluşuyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish