Haftanın Vizyon Filmleri – 30 Ağustos 2024

Bu hafta sinema salonlarından vizyona giren filmlerin detaylı bilgilerine Rotka’dan ulaşabilirsiniz

Aşka Düşmek

Falling Into Place

Yönetmen: Aylin Tezel
Oyuncular: Alexandra Dowling, Chris Fulton, Olwen Fouéré

İskoçya ve Londra’da geçen bu aşk hikâyesi, kendilerinden kaçarken bir kış hafta sonunda çok kısa bir süre için tanışan Kira ve Ian arasındaki romantizmi anlatıyor.

Sizi Dinliyor

AfrAId

Yönetmen: Chris Weitz
Oyuncular: Lukita Maxwell, Katherine Waterston, John Cho

Film, devrim niteliğindeki yeni bir ev cihazı olan, AIA adlı dijital aile asistanını test etmek üzere seçilen bir ailenin başından geçen olayları konu ediniyor.

Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi

Butterfly Tale

Yönetmen: Sophie Roy

En seçkin kelebek türü olan Monarklar, mevsimin değişmesiyle birlikte göç etmeye hazırdır. Fakat kanatları tam gelişmediği için Patrick hayalini kurduğu büyük göç grubuna katılamaz. Patrick ve tırtıl arkadaşı Marty birlikte gizlice arkadaşlarının peşlerine takılır. Göç eden kelebekler ise peşlerindeki tehlikeden habersizdirler. Patrick ve Marty, yeni dostları cesur kelebek Jennifer’ın da yardımıyla arkadaşlarını kargalardan kurtarmak için heyecan dolu bir serüvene atılırlar.

Oyunda Kal: Eğlence Arenası

Yönetmen: İlker Savaşkurt
Oyuncular: Öykü Günay, Masal Günay, Alper Baytekin

Film, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda kıyasıya yarışacakları bir yarışma programına katılan on iki gencin, büyük ödül için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

evgilim Kaç

Strange Darling

Yönetmen: JT Mollner
Oyuncular: Kyle Gallner, Barbara Hershey, Willa Fitzgerald

Bir sevgili. Bir seri katil. Hiçbir şey göründüğü gibi değil.

Eşimin Eski Eşi

My Wife’s Ex

Yönetmen: Moataz El Tony
Oyuncular: Mohamed Mamdouh, Mohammed Otaka, Amina Khalil

Filmdeki olaylar, psikiyatrist Youssef, hapishaneden serbest bırakılana kadar tehlikeli suçlu olan Taha hakkında psikolojik bir rapor hazırlamaktan sorumludur. Bu raporu hazırlarken Taha, yousef’u seviyor ve arkadaş oluyorlar. Yaşanan olaylar sosyal ve komedi bağlamında geçiyor. Yousssef, Taha ile konuştuğunda eşi olan Sahar’ın Taha’nın eski eşi olduğunu öğreniyor. Bu durumu saklamaya çalışıyor Taha’nın hapisten çıkmasıyla gelişen olaylar sonucunda Taha ya cesaretini toplayıp söyler. Taha bu durumu kabullenmese de mecburen kabullenip film sona erer.

vanushki: Son Tur

Tur s Ivanushkami

Yönetmen: Mark Gorobets
Oyuncular: Vladimir Afanasyev, Aleksey Alekseev, Nikita Abdulov

Üç çocukluk arkadaşı, hayatları boyunca hiç çılgınca bir şey yapmadıklarını ve hep başkaları için bir şeyler yaptıklarını fark ederler. “Ivanushki International” hayranı olarak, çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye karar verirler ve tüm sorunlardan uzaklaşmak için Ivanushki’nin Güney Rusya turuna katılırlar.

Kar Masalı

Yönetmen: Erkan Özcan
Oyuncular: Tuna Arman, Ahmet Kayakesen, Aslı Bekiroğlu

Derya, annesinin kendisi için zengin bir koca bulma planlarından habersiz, kendisini lüks bir otelde bulur. Tatil boyunca, Derya’nın basit bir tatil olarak gördüğü şey, aslında annesinin gizli planlarının bir parçasıdır. Tum aile fertleri icin beklenmedik surprizler ve yer yer komik yer yer duygusal olaylarin yasandigi bu tatil, hem yeni aşklara yelken acip hem de hayatlarını değiştiren bir deneyim haline gelir.

El Kafirun

Yönetmen: Görkem Cellioğlu
Oyuncular: Ceren Gül Şahin, Tolga Bengü, Muhammet Kinik

Fatih ve Selim geçimini hırsızlık yaparak sağlayan iki arkadaştır. Bir gün girdikleri bir köşkte ölü bir adama rastlarlar. Ölü adamın şokunu üstlerinden atamadan köşk içinde paranormal olaylar olmaya başlar. Köşkü soymak için arayış içine girdiklerinde video kasetler bulurlar ve bu kasetlerde içinde kendilerinin de olduğu görüntüler izlerler. İzledikleri kasetlerden sonra dehşete kapılan Fatih ve Selim, burayı soymak için onların seçmediğini buraya çağrıldıklarını anlarlar. Evi soymaktan vazgeçip kaçmaya karar verdiklerinde ise her şey için çok geçtir. Çünkü evde yalnız değillerdir KAFİRUN cinleri de onlarla birliktedir. Fatih ve Selim geçimini hırsızlık yaparak sağlayan iki arkadaştır. Bir gün girdikleri bir köşkte ölü bir adama rastlarlar. Ölü adamın şokunu üstlerinden atamadan köşk içinde paranormal olaylar olmaya başlar. Köşkü soymak için arayış içine girdiklerinde video kasetler bulurlar ve bu kasetlerde içinde kendilerinin de olduğu görüntüler izlerler. İzledikleri kasetlerden sonra dehşete kapılan Fatih ve Selim, burayı soymak için onların seçmediğini buraya çağrıldıklarını anlarlar. Evi soymaktan vazgeçip kaçmaya karar verdiklerinde ise her şey için çok geçtir. Çünkü evde yalnız değillerdir KAFİRUN cinleri de onlarla birliktedir.

Sen de mi?

Yönetmen: Durmuş Sorkutl
Oyuncular: Burak Demir, Baki Çiftci, Dilşad Şimşek

İstanbul’da büyük inşaat şirketlerinde inşaat mühendisi olarak çalışmakta olan Ahmet, bir taraftan da en yakın arkadaşı Cengiz ile birlikte büyük iş makinalarının alım ve satımıyla alakalı ortaklık yapmaktadır. Son aldıkları iş makinalarını yüklü bir kazançla satan Ahmet, kendi hesapları üzerinde ipotek olmasından dolayı tüm ödemeleri Cengiz’in şirketi üzerine yaptırır. Dostluklarına güvenerek aralarında herhangi bir sözleşmede yapmayan Ahmet, alacaklarını Cengiz’den istemeye gittiğinde bambaşka bir kişilikle karşılaşacaktır.

What's your reaction?

tr_TRTurkish