Melike Şahin’in Gelecek Albümünden İkinci Single: “Ortak”

Melike Şahin’in Akkor isimli gelecek albümünün ikinci single’ı “Ortak”, Gülbaba x Day Dreamer Records aracılığıyla 2 Ağustos’ta dinleyiciyle buluştu.

Melike Şahin tarafından yazılan ve bestelenen şarkı, projenin arkasındaki yetenekli bir kadronun iş birliği ile de dikkat çekiyor.  Zafer Tunç Resuloğlu’nun beste katkısı olan şarkının prodüksiyon ekibinde Zafer ve İsveçli Grammy ödüllü ünlü prodüktör Martin Terefe yer alıyor.

Londra’daki efsanevi Eastcote Stüdyoları’nda kaydedilen parça, etkileyici bir müzisyen kadrosunun katkılarını içeriyor. Elektro gitarda Londra’da yaşayan sanatçı Dave Okumu, bas gitarda ise Martin Terefe yer alıyor. Ritim bölümü perküsyoncu İsmail Altunbaş ile davulcular Dan See ve Sterling Campbell tarafından tamamlanıyor. Klavyeler Nikolaj Torp Larsen ve Glen Scott tarafından icra ediliyor.

“Ortak” (Mighty Heart), Akkor albümünden ilk single’ın ardından yayınlanan ikinci single. Burçin Esin’in yönetmenliğini üstlendiği lirik video, şarkının duygusal gücünü tamamlayan görsel bir unsur olarak öne çıkıyor.

Melike Şahin’in benzersiz sanatçılığını ve müzikal vizyonunu ortaya koyan “Ortak”ın, dünya çapında dinleyicilerde yankı uyandırması bekleniyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Melike Şahin fotoğraf: Emre Ünal

What's your reaction?

tr_TRTurkish