Blondshell’den Sürpriz Tekli: ‘What’s Faır’

Geçtiğimiz yıl kendi adını taşıyan albümüyle beğenileri toplayan ve yıldızı parlayan Blondshell’den (Sabrina Teitebaum) yeni tekli “What’s Fair” Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğindeki Partisan Records etiketiyle yayımlandı.

Blondshell ilk albümünden sonra durmaksızın turnedeydi, Rolling Stone dergisi bu konserleri için “konserleri katılımcılara ve Teitelbaum’un kendisine bir arınma hissi veriyor” ifadesini kullanıyor. Öyle ki, sadece bu yaz, Gov Ball, Glastonbury, Lollapalooza ve daha birçok önemli festivallerde sahne aldı.

Bu inanılmaz tempoyu tamamlayıcı nitelikte ve neredeyse tamamlanmış olan ikinci albümüne yaklaşırken, Blondshell Julian Klincewicz’in yönettiği bir müzik videosu eşliğinde ‘What’s Fair’ adlı yeni bir şarkısını paylaştı.

Son dönemdeki festival setlerinin favorisi haline gelen şarkı, SoCal pop-punk’ına göz kırpan neşeli, güneş gibi parlayan alternatif rock’ı, armoni dolu melodilerle ve akıllıca şarkı sözleriyle harmanlıyor. “What’s Fair” klasik bir Blondshell parçası; neşeli melodiler, duygu dolu sözlerle karmaşık anne/kız ilişkileri üzerine yoğunlaşıyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish