Radiohead’in Kid A ve Amnesiac Albümleri Nosferatu Gösterimlerine Eşlik Edecek

Radiohead’in Kid A ve Amnesiac albümleri bu sonbaharda sessiz korku filmi Nosferatu’nun gösterimlerinde soundtrack olarak kullanılacak. Albümler Silents Synced serisinin ilk bölümü olarak 1922 tarihli klasik filme eşlik edecek.

Silents Synced Presents Nosferatu’nun dünya prömiyeri 21 Eylül’de Los Angeles’taki Los Feliz Theater’da gerçekleşecek.

Daha sonra, 4 Ekim’de tüm dünyada gösterime girmesi planlanıyor. Daha fazla bilgi için Silents Synced web sitesini ziyaret edebilirsiniz,

Kreatör ve CEO Josh Frank bu yaz başında Deadline’a verdiği demeçte, “Silents Synced, yeni izleyicileri başka hiçbir şeye benzemeyen ortak bir müzik deneyimi için sinemalara çekmeye yönelik stratejik bir format” diyor. “Bağımsız sinema işletmecileri için soru şu: İnsanları Hollywood’un gişe rekortmeni filmleri dışında evlerinden çıkmaya teşvik etmek için ne yapabiliriz? Geleneksel sinema izleyicileri her zaman can damarımız olsa da müzik hayranları ortak bir deneyim için daha fazla çaba göstereceklerdir.”

R.E.M.’in müziğini Buster Keaton’ın Sherlock, Jr. karakteriyle eşleştirecek olan ve 2025’in başları için planlanan bir sonraki filmde Pearl Jam, Pixies, They Might Be Giants ve Amon Tobin’in de yer alması planlanıyor.

Bu arada Robert Eggers’ın yönettiği ve başrolünde Bill Skarsgård’ı oynadığı Nosferatu yeniden çevrimin 25 Aralık’ta sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish