Todd Phillips, Joker 3’ün Olmayacağını Açıkladı: Yönetmen The Hangover Serisi Gibi Komediler Yapmaya Geri Dönmek İstiyor

Joker hayranları Joker 3 için fazla umutlanmamalı. Yeni bir Variety kapak haberinde, Joker: Folie à Deux filminin yönetmeni Todd Phillips yeni bir devam filmine ilişkin spekülasyonları etkili bir şekilde sonlandırdı.

Phillips, “İki film boyunca bu tür bir kum havuzunda oynamak eğlenceliydi ama sanırım bu dünyada söylemek istediklerimizi söyledik” dedi. Phillips bunun yerine, komedi filmleri yapmaya geri dönmek istiyor.

“İnsanların şu anda gerçekten komedi istediğine” olan inancını paylaşan Phillips şunları söyledi: “‘Joker 2’nin fragmanı ‘Dünyanın şu anda ihtiyacı olan şey aşk’ derken her şeyi özetliyor. Ama ben daha da ileri giderdim: İyi bir kahkaha da işimize yarayabilir.”

Ancak bu, Phillips’in Phoenix’le ortaklığını otomatik olarak keseceği anlamına gelmiyor. Yapımcı, “Joaquin’le çalışmaya devam etmek isterim ama bir komedi filminde, çünkü o çok gevşek ve komik olabiliyor” itirafında bulundu.

Phillips’in filmografisine aşina olmayanlar için, Hangover serisini yönetmeden önce Road Trip ve Old School gibi erken dönem komedileriyle dişlerini gösterdi.

Joker: Folie à Deux’dan ne beklediğimize gelince, Lady Gaga ve Joaquin Phoenix kapak haberi için verdikleri röportajlarda performanslarını “duygunun yönlendirmesine izin vermek” için sette canlı şarkı söylediklerini açıkladılar.

“Şarkıları asla bir müzikalde olduğu gibi seslendirmememiz benim için önemliydi,” diyor Phoenix. “Vibrato ve mükemmel notalar istemedik.” Gaga ise şunları ekledi: “Ne Arthur ne de Lee profesyonel şarkıcı değiller ve öyleymiş gibi de görünmemeliler (tabii fantezi değilse). Onların ortak delilik hikayesini gerçekçi bir şekilde anlatmaya yardımcı olmak istedik.”

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish