80’ler Hair Metal Belgesel Dizisi “Nöthin’ But a Good Time”den Fragman

Daha önce duyurulan Paramount+’nın üç bölümlük hair metal belgesel dizisi “Nöthin’ But a Good Time”ın 17 Eylül’de gösterime girmesi planlanıyor. Belgeselden ilk fragman paylaşıldı ve aşağıda görülebilir.

“Nöthin’ But a Good Time: The Uncensored History of the ’80s Hair Metal”, gazeteciler Tom Beaujour ve Richard Bienstock tarafından yazılan benzer başlıklı kitap/sözlü tarihe dayanıyor.

Def Leppard, Dokken, Kix ve W.A.S.P. gibi kitapta yer alan birçok grup ve sanatçı fragmanda görülebilir. Fragmanda ayrıca Penelope Spheeris’in Batı Uygarlığının Çöküşü Bölüm II: Metal Yılları belgeselinde yer alan ve W.A.S.P. gitaristi Chris Holmes’un yer aldığı meşhur havuz sahnesi gibi görüntüler de yer alıyor.

Jeff Tremaine (Jackass, The Dirt) tarafından yönetilen üç bölümlük dizi, Poison’dan Bret Michaels, Ratt’ten Stephen Pearcy, Extreme gitaristi Nuno Bettencourt, Skid Row’dan Dave “Snake” Sabo ve MTV sunucusu Riki Rachtman’ın yanı sıra Slipknot’tan Corey Taylor ve Jackass şöhretlerinden Steve-O gibi isimlerin röportajlarıyla 80’lerin hard rock ve glam metal dünyasını keşfediyor.

Poison’ın solisti Bret Michaels bir basın açıklaması yaparak, “Adını hit Poison şarkısı ‘Nothin’ But a Good Time’dan alan bu belgesel dizinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum” dedi. “İzleyicilerin hayranlara ve gruplara, iniş ve çıkışlara yeni bir bakış atması ve 80’ler ve sonrasının müziğini ve güzel zamanlarını kutlayacakları için heyecanlıyım. Umarım izleyiciler de benim kadar keyif alırlar ve o meşhur çılgın anlardan bazılarına dair fikir sahibi olmak için sabırsızlanıyorum!”

Yönetmen Jeff Tremaine belgesel dizinin duyurusu için yapılan ilk basın açıklamasında şunları ekledi: “Bu belgesel dizi rock n’ roll’un en sıra dışı on yılının bir kutlamasıdır. Bu benim 80’lere aşk mektubum.”

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish