Güneş Özgeç’ten ilk konser kaydı ”Öpüşünle Boynumdan – Canlı”

Güneş Özgeç’in lansman konserinden ilk canlı kayıt ”Öpüşünle Boynumdan – Canlı” videosuyla beraber tüm dijital müzik platformlarında yayında.

Söz, müzik, aranje ve prodüksiyonu Güneş Özgeç’e ait olan şarkının performansında Mehmet Mutlu Push / Elektrik Gitar, Yüce Akın Klavye, Güneş Özgeç Akustik Gitar’ı çalıyor. Salon İKSV’de gerçekleşen konserin kaydı Sinan Özçelik, miksi Mehmet Mutlu, masteringi Alp Turaç tarafından, kapak fotoğrafı Cem Gültepe, sahne çizimler Deniz Bankal, sahne tasarım Nur Şevval Yılmaz tarafından yapıldı, video yönetmenliğini Berkay Öktem üstlendi.

Güneş Özgeç ilk üç şarkısını (Kahve, Ikaria ve Sonbahar) akustik biçimde düzenlemişti. Temmuz 2021’de yayınladığı ”Bence Gerçek Hepsi” ile başlayan süreçte, şarkının tüm aranje, enstrümanlar ve tüm prodüksiyonunu tek başına yapmaya başlayarak kendince büyük bir adım attı ve yepyeni bir yola çıkmış oldu. Ardından ”Düş”, ”hiç?”, ”Gezdir Beni”, ”Öpüşünle Boynumdan” ve ”toksik” ve 15 Mart 2024’te ilk albümü Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları’nı yayımladı.

Kendi şarkıları dışında da aranje, film müziği bestecilik ve prodüktörlük çalışmalarında bulunan Güneş, solo konserlerine ve ”Ayda Bir Güneş” isimli sohbetli konser serisine de devam ediyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish