Serra Arıtürk’ün İlk Albümü ‘Kafası Karışık’ Yayında

Serra Arıtürk’ün ilk albümü ‘Kafası Karışık’ Garaj Müzik aracılığıyla dinleyiciyle buluştu.

Bu zamana kadar şarkılarının belirli periyodlarla single’lar haline yayımlanan sekiz parçalık albümün yayınıyla birlikte paylaşılan son şarkı ise ‘Dünya Alem’ oldu.

Eğlenceli dili ve Akdeniz esintili sound’u ile Dünya Alem için Serra Arıtürk’ün en davetkar çalışması diyebiliriz. Sözü kendisine, müziği kendisine ve Orkun Tunç’a ait parçaya egemen olan sıcaklık ve sadelik dinleyiciyi hemen etkisi altına alıyor.

Garaj Müzik etiketiyle, Süheyl Atay ve Orkun Tunç prodüktörlüğünde yayımlanan parçanın Orkun Tunç’a ait düzenlemesinin iskeletini oluşturan başlıca elementler; Flamenko alkış motifi, katmanlı vokal kullanımı ve akustik pop gitar sound’u.

Son yıllarda en çok dinlenen türler arasında sıkça karşımıza çıkan Latin-pop ve günümüzün en gözde alternatif isimlerinden Rosalia’nın önderlik ettiği Flamenko-pop sound’larından esinlenilerek inşa edilen parça, can alıcı sözleriyle de dikkat çekiyor. Bir var-bir yok türden ilişkileri bir nevi tiye alan anlatımıyla ve genç bir kadının cesur vaatleriyle dinleyicinin özgüvenini ve modunu anında yükseltmeyi de başarıyor.

Parçanın şarkı sözü videosu ve kapak çalışması Aslıhan Coşkun imzası taşıyor.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish