Marilyn Manson’ın Yeni Single’ı “As Sick As The Secrets Within” Klibi Eşliğinde Yayında

Marilyn Manson “As Sick As The Secrets Within” adlı yeni bir single yayımladı. Şarkı Nuclear Blast Records ile yaptığı yeni anlaşma kapsamında yayımladığı ilk çalışma.

Birlikte çalıştığı Tyler Bates ile kaydedilen ve ortak yapımcılığını üstlendiği şarkıya Bill Yukich yönetmenliğindeki klip eşlik ediyor.

Manson bir Instagram paylaşımında şarkı için “‘As Sick As The Secrets Within’ hayatıma kişisel bir bakış ve sanatımı ve vizyonumu sizlerle paylaşabildiğim için gurur duyuyorum” dedi.

Nuclear Blast ile ortaklık haberi mayıs ayında, Manson’ın yeni albüm çalışmalarını çoktan tamamladığına dair söylentilerden sadece birkaç hafta sonra gelmişti.

Yeni şarkı “As Sick As The Secrets Within” öncesinde Manson, 2020’deki “We Are Chaos” albümünden bu yana yeni müzik yayımlamamıştı.

Geçtiğimiz üç yıl boyunca Marilyn Manson bir dizi mahkeme mücadelesine karıştı ve başta “Westworld” yıldızı Evan Rachel Wood olmak üzere birçok kadın tarafından cinsel, duygusal ve fiziksel istismarla suçlandı. Tüm iddiaları reddeden Manson, mağdur olduğu iddia edilen bazı kişilere karşı dava açtı ve hakimler kendisine karşı açılan taciz davalarının birçoğunu reddetti.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

kaynak

What's your reaction?

tr_TRTurkish