Tribulation Gelecek Albümü “Sub Rosa In Æternum”u Yeni Şarkı “Tainted Skies” ile Duyurdu

İsveç’in goth metal grubu Tribulation, altıncı stüdyo albümleri “Sub Rosa In Æternum”un 1 Kasım’da Century Media Records aracılığıyla dinleyiciyle buluşacağını duyurdu.

Grup albümün duyurusuyla birlikte yeni single’ı “Tainted Skies”ın şarkı sözü videosunu da paylaştı.

Albüm, 2021 tarihli “Where The Gloom Becomes Sound”un ardından ilk yeni Tribulation şarkılarına ev sahipliği yapıyor. Kısmen İtalyan sinemasının psikolojik korkusu, kısmen İngiliz goth’u ve kısmen Art Deco zenginliği olan “Sub Rosa In Æternum” grubun gizemli müzikal zenginliğinin yeni halkası olacak.

Gitarist Adam Zaars yeni single hakkında şu detaylara değindi: “Eski ve yeni. ‘Tainted Skies’ Joseph tarafından yazılmış oldukça yalın bir Tribulation şarkısı. Tüm sound’a kendi yorumunu katıyor ve bizi karanlık derinliklerden ve gölgeli gökyüzünden geçiriyor, ölümden yeni hayata götürüyor.”

Tribulation haziran ayında albümden çıkan ilk single “Saturn Coming Down”ı paylaşmıştı. Single, grubun karanlık sound’una ve etkileyici melodilerine sadık kalırken yeni bir yönünü ortaya çıkarmıştı.

Tribulation, Ekim 2024’te Kuzey Amerika turnesinde efsanevi progresif metal grubu Opeth’i destekleyecek ve son konserini Cadılar Bayramı’nda San Francisco’da verecek.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Tribulation, photo by Damón Zurawski

kaynak

What's your reaction?

tr_TRTurkish