Evdeki Saat’ten Eğlenceli, Melankolik Bir Dans Şarkısı: ‘Acı ve Istırap’

Evdeki Saat’in yeni şarkısı ‘Acı ve Istırap’ klibiyle aynı anda tüm platformlarda yerini aldı.

Haziran ayına ‘Biraz Ağladım’ adlı şarkısıyla başlayarak yeni parçaların yolda olduğunun müjdesini veren Evdeki Saat üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sanatçının beğenilere sunduğu yeni parçası ‘Acı ve Istırap’ eğlenceli ve bir o kadar da melankolik bir dans parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Yaz döneminin ikinci üretiminde alıştığımız Evdeki Saat tınılarından farklı bir üretimle karşılaşıyoruz. ‘Acı ve Istırap’ sanatçının çoğu parçasından daha sert ve elektronik bir çalışma. Parça, sanatçının şarkıya adını veren hissiyat ve duygularından arınmasını ve çıkış yolu aramasını konu alıyor. Parçanın aynı anda yayınlanan klibi, ‘Biraz Ağladım’da da olduğu gibi Baran Keskin yönetmenliğinde çekildi. Söz, beste, aranjman ve miksajında Eren Alıcı’nın yer aldığı parçanın mastering’i ise yine Emre Malikler’e emanet. Kapak fotoğrafı ise Göksu Yangın tarafından çekildi.

Temmuz ayına yeni bir çalışmayla giriş yapan Evdeki Saat’ten yeni projeler de yolda. Sanatçı bir sonraki çalışması için de harekete geçti. Gelişmelerden haberdar olmak için Evdeki Saat sosyal medya hesaplarını takibe alabilirsiniz.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

What's your reaction?

tr_TRTurkish