Tom Morello, Oğlu Roman’ın Yer Aldığı Yeni Şarkısı “Soldier in the Army of Love”ı Paylaştı

Rage Against the Machine gitaristi Tom Morello, 13 yaşındaki oğlu Roman’ın yer aldığı yeni single’ı “Soldier in the Army of Love”ı yayınladı. Şarkı, Morello’nun “ilk tam uzunlukta solo rock albümüm” olarak tanımladığı albümde yer alacak. Şarkıyı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Morello yaptığı açıklamada, “Bu, hem ruhu iyileştiren bir merhem hem de adalet için savaşan bir koçbaşı olarak müziğin dönüştürücü gücüne bir selam” diyor. “Şarkı aynı zamanda kuşaklar arası bir rock n roll kan bağına sahip. En ağır riffler 13 yaşındaki gitar sihirbazı oğlum Roman tarafından yazıldı, kendisi aynı zamanda parçalayıcı soloyu da çalıyor ve bana sevgi ordusunda kurtarmaya gelen yeni nesil askerler olduğuna dair umut veriyor.”

Morello’nun daha önce kendi adıyla “The Atlas Underground”, “The Atlas Underground Fire” ve “The Atlas Underground Flood” isminde üç albüm yayımladı ancak bu çalışmaların her biri konuk katılımlarıyla doluydu.

Bu haftanın başlarında Morello, “Mountain Song” ve “Chip Away” şarkılarına eşlik etmek üzere Almanya’da Jane’s Addiction’a katıldı. Şu anda Avrupa’da solo konserler ve festival katılımlarının ortasında olan Morello, bu sonbaharda Louder Than Life ve Aftershock’ta sahne almak üzere ABD’ye dönecek.

ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Consequence.net

What's your reaction?

tr_TRTurkish