Ünlü Filmlerde Yer Aldığını Unutan (Ya da Unuttuğunu İddia Eden) 9 Oyuncu

Hepimiz zaman zaman bazı şeyleri unutuyoruz. Film yıldızları bile da tıpkı bizim gibiler. MCU’nun birden fazla örnek ortaya çıkardığı bir filmde yer aldığını unutan sanatçılar listesi de bunu gösteriyor.

Paul Bettany // Iron Man

Paul Bettany, MCU filmlerinden birini unutan ilk Marvel oyuncusuydu; ancak sonuncusu olmayacaktı. Bettany, Vision süper kahramanı olmadan önce, 2008 yapımı Iron Man’de Tony Stark’ın güvenilir AI JARVIS’iydi; bu, onun “bir kayıt stüdyosunda kıçıyla gülerek 30 dakika geçirmesini” gerektiren bir seslendirme rolüydü ve olay bittikten sonra bunu unuttu. Aktör şunları söyledi: “Iron Man’de olduğumu unuttum. Birisi ‘Seni Iron Man’de sevdim’ dedi. ‘Beni başkasıyla karıştırdın’ dedim.”


Jared Leto // Urban Legend

Jared Leto, 2002’de IGN ile yaptığı bir röportajda 1998’deki korku filmi Urban Legend’da oynadığını hatırlamadığı konusunda ısrar ederken neden bahsettiğiniz hakkında hiçbir fikri yoktu. Scream’in büyük başarısının ardından 90’ların sonlarında vizyona giren gençlik korku filmlerinden biri olan Urban Legend’de olmayı unuttuğunu iddia etmenin ötesinde, filmin ne olduğu hakkında hiçbir fikrinin olmadığını da vurguladı. Tartışmadan öne çıkanlar: “Bu nedir?”, “Bunu ben yapmadım” “$%&*’ı buradan çıkarın!”, “O filmi hiç duymadım bile.” Onun bu konuya olan bağlılığı gerçekten bir Oscar kazanmayı hak ediyor.

Gwyneth Paltrow // Spider-Man: Homecoming

Bu unutmanın ötesine geçiyor. Gwyneth Paltrow, Pepper Potts’un 2017’de MCU’nun Örümcek Üçlemesi’nin ilk filmi olan Örümcek Adam: Eve Dönüş’teki kısa rolü filme aldığında, görünüşe göre hangi filmin çekildiğini bile bilmiyordu, daha sonra Jimmy Kimmel’e bunun “bir Yenilmezler filmi” olduğunu düşündüğünü söyledi. .” Paltrow, yönetmen/oyuncu Jon Favreau’nun yönettiği “The Chef Show”un bir bölümünde, Mezuniyet’teki ortak sahnelerinden bahsederken kafası karışmış bir “Örümcek Adam mı?… Örümcek Adam’da değildik” ifadesi ile hızla konuya girdi. .” Gerçeği öğrendiğine kesinlikle memnun görünüyordu.

Chris O’Dowd // Thor: The Dark World

İrlandalı aktör ve komedyen Chris O’Dowd yalnızca bir MCU filminde yer aldı: Eleştirmenlerin eleştirdiği Thor: The Dark World’de (2013) Natalie Portman canlandırdığı Jane Foster karakteriyle randevuda görüldü ve yine de her şeyi unutmayı başardı ya da en azından bunu iddia etti. Thanos’s Snap’in ardından karakterinin akıbeti sorulduğunda şu cevabı verdi: “Tanrım, sen söyleyene kadar o filmde olduğumu unutmuştum.” Yeniden tanıştıktan sonra karakterinin hayatta kaldığına dair iyi hisler beslediğini söyleyerek şaka yaptı.


Anna Kendrick // The Twilight Series

Beş filmin dördünde Bella’nın (insan) arkadaşı Jessica’yı oynayan Anna Kendrick, seri sona erdiğinde zaten (2009’daki Up in the Air’le) Oscar adaylığını kapmıştı. 2018’de “Kahretsin. Az önce Alacakaranlık’ta oynadığımı hatırladım” dedi.

Jack Black // The Holiday

The Holiday (2006) Jack Black’in kariyerinde bir tür anormallikti. Ama işe yaradı ve film günümüzde de seviliyor. 2019 kırmızı halısında en sevdiği Noel filminin Jon Favreau’nun Elf’i olduğunu söyleyen Jack Black dışında. Röportajı yapan kişi kendi Holiday’i zikredebileceğini söylediğinde Black konuyu kavramadan önce sustu: “Bir Noel filmim var mı? Hangisi benim? Ah, Tatil! Tabii ki Tatil. Nancy Meyers: Dahi. Bunu yapalım!” İyi kurtarmış.

Arnold Schwarzenegger // Terminator: Salvation

Bir filmde olmayı unutacaksanız, bu kötü bir film de olabilir. 2015 yapımı Terminatör: Genisys’in basın turu sırasında Arnold Schwarzenegger, 2009 yapımı Terminatör: Kurtuluş filminde yer almadığını belirterek “Tanrıya şükür. Berbattı” dedi. Schwarzenegger, Kaliforniya valisi olarak programı nedeniyle hiçbir şeyi filme çekemediği bildirildi, bu yüzden yüzünün dublör üzerine bindirilmesini kabul etmişti.

Heidi Klum // Zoolander

Aktörlerin kendi rollerini unuttuğu başka bir durum: Model Heidi Klum’da yaşandı. Zoolander 2’de zamanlama zorlukları nedeniyle rolü nasıl geri çevirmek zorunda kaldığını anlatırken sadece bir süreliğine de olsa filmin ilkinde yer aldığını unutmuş gibi görünüyordu. “Bu bir beyin yorgunluğu. Dört çocuğunuz olduğunda ne olacağını görüyor musunuz?” dedi. “Hepsini senden emiyorlar.”

Conan O’Brien // Weird: The Al Yankovic Story

Conan O’Brien’ın yaptığı işler doğal olarak çekimlerden kısa bir süre ekranda yer alır. O’Brien, Howard Stern’le yaptığı bir radyo röportajında ​​ Weird: The Al Yankovic Story’de Andy Warhol’u canlandıran konuk oyuncuyu nasıl tamamen unuttuğunu açıkladı. O’Brien “Bu şeyi çektiğimde yaptığımı unuttum” dedi. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra, film vizyona girdiğinde, “Arkadaşlarımdan ‘Hey, seni Tuhaf Al filminde beğendim’ diyen mesajlar almaya başladım. Ben de ‘Durun bir dakika, Tuhaf Al filminde miyim?’ diye düşünüyordum.

GÖRSEL: ‘Spider-Man: Homecoming’ (2017). / Sony Pictures

MENTALFLOSS

What's your reaction?

tr_TRTurkish